Skip to content

TERRA DE LLECOR V

La Institució Alcover us ofereix un cicle de cinc rutes per Mallorca a través del patrimoni i la cultura popular que testimonien els textos d’Antoni Maria Alcover, de la mà de Tomàs Vibot.

El diumenge 18 de febrer es farà l’activitat «En Bo i en Tonetos», la tercera activitat inscrita dins el quart cicle «Terra de Llecor», un seguit de visites culturals a diferents indrets de l’illa que estan vinculats amb el món d’Antoni M. Alcover.

Aquesta sortida no serà molt enfora, visitarem Felanitx on Tomàs Vibot ens parlarà de la relació de personatges del poble, així com es visitarà la Fundació Cosme Bauçà.

Les places disponibles per aquesta sortida són 30. Les reserves es podran fer presencialment a la Institució Alcover el dilluns 12 de febrer de 9 a 10 hores i les places que quedin disponibles es podran reservar a enviumanacor.cat a partir de les 10 hores.

Les sortides inclouran el transport gratuït des de Manacor fins al punt d’inici de la ruta i la tornada a Manacor. L’hora i el lloc de partida s’indicarà abans de cada sortida.

Back To Top