Skip to content

LITERACTUA 2024: “LES POSSESSIONS”

El projecte LITERACTUA té com a objectius la promoció de la literatura i el teatre escrit a les Illes Balears mitjançant la creació dedramatúrgies d’obres d’escriptors i escriptores illencs.

El 23 de febrer acollirem l’obra “Les Possessions” basada en l’obra de Llucia Ramis i dramatúrgia de Xarier Uriz, el 5 d’abril es realitzarà a la sala d’actes l’adaptació de “Cap d’Hornos” de l’escriptora Neus Canyelles amb dramatúrdia d’Agnès Llobet. Totes les obres seran a les 20 h, i el passat 26 de gener ja acollírem “El Rei de la Selva”, una adaptació de la novel·la de Gabriel Galmés amb dramatúrgia de Carme Planells.

Les entrades es podran reservar a través del portal enviumanacor.com a partir del 12 de febrer de 2024.

INFORMACIÓ SOBRE “LES POSSESSIONS”

Sinopsi: una jove escriptora visita els seus pares a Mallorca per tal de mostrar-los la darrera novel·la que ha escrit. Una novel·la que tracta sobre els antics tabús familiars i que servirà per enfrontar la família als seus fantasmes. En aquesta trobada, carregada de tensió i humor, es decidirà si la novel·la es publicarà finalment. Es tracta d’una adaptació lliure de la novel·la de Llucia Ramis “Les Possessions”, guardonada amb el III Premi Anagrama de novel·la.

Equip artístic

Dramatúrgia i direcció: Xavier Uriz

Intèrprets: Joan Miquel Artigues, Sara Sánchez i Marga López

Producció: Produccions de Ferro amb la col·laboració de Mallorca Literària.

Back To Top