Skip to content

LES DONES TREPITJAM FORT I IV FIRA DE LES DONES

Programa 8M

Acollirem diverses activitats vinculades al programa del “8M. Les dones trepitjam fort” i la “IV Fira de la Dones”.

Divendres 15 de març – Microteatre per la dona: demà els alumnes de l’IES Manacor han capgirat un parell de rondalles i les ha transformat en 6 peces de teatre breu en defensa de la igualtat. Aforament limitat. Entrades disponibles a: https://enviumanacor.com/esdeveniments/microteatre-per-a-la-dona-ies-manacor

Dissabte 16 de març – La brúixola del desig: espectacle teatral i taller per a infants a partir de 5 anys, que integra la il·lustració, la música i la paraula en directe, on el públic participa del procés creatiu. A càrrec de la companyia I.G.L.U. Entrada lliure fins a omplir aforament.

Diumenge 17 de març:

11 h: Perla. Cafè amb perleres i teatre: perla és un homenatge a les dones obreres que no surten als llibres d’història. Les nostres àvies, amb catorze anys, van entrar a Las Perlas. Treballaren per aixecar les seves llars i acabaren construint una xarxa de suport mutu, d’amistat i se sentiren orgulloses de pertànyer a la classe treballadora. Peça teatral a càrrec de Francesca Vadell i companyia Les Pinyes. Entrada lliure fins a omplir aforament.

12.30 h: Músiques d’elles i vermut: Concert de música clàssica on s’interpretarà música composta exclusivament per dones. No cal inscripció prèvia, entrada lliure fins a omplir aforament.

Back To Top